Bocsánatkérő sms

5 tipp bocsánatkérő sms megírásához

1. tipp: Azonnal!

Amikor bocsánatkérő sms megírásán gondolkodunk, az a legfontosabb, hogy ez a gondolkodási idő rövid legyen! A bocsánat annál hatásosabb, minél hamarabb tesszük meg. Ahhoz képest, amihez képest a kedvesünket megbántottuk. Ezért a bocsánatkérés gondolatait azonnal gondolja át, és írja meg egy smsben.

2. tipp: A bocsánatkérős sms legyen arányos!

Amikor bocsánatkérő sms megírásán gondolkodunk, a legfontosabb tudnivaló az, hogy legyen arányban a bocsánatunk azzal, amit tettünk. Ha a komoly dologról van szó, ne próbáljunk viccelődni, lekicsinyíteni a történteket. Ha egyszerű dologról van szó, akkor viszont egy-egy poén is segíthet abban, hogy a párunkat kiengeszteljük, jó kedvre derítsük.

3. tipp: Legyen személyes!

A bocsánatkérő smsbe mindig tegyük bele a kedvesünk keresztnevét. A megszólítás személyessé teszi az smst. Ahogy a párunk olvassa majd, érezni fogja, hogy az üzenetünk hozzá szól

4. tipp: Legyen ott az aláírás!

Bár a párunk telefonja kijelzi, hogy mi írtuk az smst, sokkal eredményesebbé teszi az üzenetet az, ha a végére odatesszük az aláírásunkat. Legjobb a becenevünk vagy az a nevünk, ahogy a párunk szólít bennünket.

A bocsánatkérő sms csak egy lépés!

Az smsm csak az első lépés a hiba jóvátételéhez. Ezért a bocsánatkérő sms megírása után azonnal célszerű személyesen is megbeszélni a dolgokat. Sőt, ha lehet, tevékenyen is kárpótoljuk a párunkat.

10 hatásos bocsánatkérő sms

Téged szeretlek a világon a legjobban. Bocs, hogy pont Veled szemben voltam ilyen.

Bocs, azt hiszem, öngólt rúgtam. Ne haragudj, hogy ilyen voltam.

Nem érdemellek meg, viszont azt megérdemelném, hogy soha ne találkozz velem. Kérlek, bocsáss meg!

Szertelek, szeretlek, szeretlek, szeretlek…

Azt hiszem, életem legnagyobb hibáját követtem el. Egyetlen szerelmed.

Hülye voltam.

Egyetlen dolog sem olyan fontos, mint Te, és egyetlen ember sem érdemli azt, amit Veled tettem. Kérlek, ne haragudj rám.

Bocsánat, bocsánat, bocsánat (25-ször!)

Elbuktam, elrontottam, elhibáztam. Kérlek, fogadj vissza! Szeretlek!

Sok sikert a bocsánatkérő sms megírásához!

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->