Keresztény filmek letöltése

Az alábbi keresztény filmek ingyenesen letölthetők, illetve online is nézhetők. 

Mi lenne ha

15 évvel ezelőtt Ben Walker elhagyta a kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt. Amikor azonban befutottnak érezi magát egy jól fizető karrier és egy gyönyörű menyasszony mellett, megjelenik neki egy angyal, aki megmutatja, hogy mi történt volna, ha követte volna az eredeti elhívását.

Názáreti József

A film bibliai illetve történeti alapokra épül, de egy írói elképzelés arról, hogy hogyan élhette meg Názáreti József azt a különös és egyedülálló küldetést, amit Isten őrá, mint választottjára bízott.

Menny és pokol

A 18 éves Angelica Zambrano teste 23 órán keresztül a halálban volt. A szelleme viszont el lett ragadtatva a mennyországba, és Jézus megmutatta neki az eljövendő elragadtatást. Sőt a poklot is, ahol sok híres személyiség “lakozik”, olyanok is, akik nagy köztiszteletben álltak, és a követőik a mennyben hiszik őket.

Az Időpont

Ez a film egy újságírónőről szól, aki a hetilapnál dolgozik, mint cikkíró illetve riporter. Egy angyal megjelenik neki ember képében, és átadja Jézus üzenetét: 19-én, 6 óra 5 perckor meghalsz.

A zarándok útja

Utazás a mennyországba. John Bunyan híres könyve után készült produkció, mely egy Keresztény nevű férfi viszontagságait mutatja be az üdvözülés felé.

A találkozás

Az utolsó évtized egyik legjobb keresztény filmje. Öt ember bekényszerül egy útszéli étterembe. A felszolgáló maga Jézus! Olyan kérdésekre kapsz választ a filmben, amelyeket még te sem mertél eddig feltenni.

Tedd le az életed Isten kezébe

Egy kedvelt autóversenyző szembesül vele: egyetlen hajszálon múlik az ember élete! S ott áll a nagy kérdés: hogyan tovább? Ez a megtörtént eseményeken alapuló film nagyszerűen mutatja be, hogyan kezdhetünk új életet.

Tűzszekerek

Két tehetséges fiatalember atlétikai küzdelmén keresztül mutatja be a film, milyen szerepe van a hitnek, a bizalomnak és az önbizalomnak az életünkben.

Luther

A tiszta evangélium nem engedi magát bilincsbe verni és leráz magáról minden köteléket. Egy hamis egyház papjai dühösek lesznek, és védeni próbálják hazug vallásukat, amivel nyomorba döntötték egész Európát, sőt a világot.

János evangéliuma

Frissítő élmény végigkövetni az evangélium eseményeit, s valóban meggazdagító a feliratok által Isten Igéjét olvasni!

Keresztény filmek ingyenes letöltése a következő oldalakról lehetséges:

www.bekesibaptista.hu

www.kma-hu.com

www.krisztusszeretete-egyhaz.hu

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->