Megcsal a feleségem!

Kedves Férfitársam!

Önnek is megfordult már a fejében, hogy „Megcsal a feleségem!”?

Vajon miből lehet tudni?

A megcsalás jelei segítenek ebben, de van ennél egy sokkal fontosabb kérdés.

Vajon csak a férj hibás, akit megcsalt a felesége?

A legfontosabb az, hogy nem kizárólagosan Ön a hibás, sőt lehet, hogy egyáltalán nem. A párkapcsolat úgy működik, hogy ha az egyik fél mindent megtesz, az még nem jelnt teljese biztonságot. Ha Önt a megcsalja, megcsalta a felesége, akkor meg kell vizsgálni azt is, hogy ő mit rontott el.

Egyszer olvastam néhány vicces tanácsot erről.

A „Megcsal a feleségem!” 4 vicces oka

  1. Nem viselkedik a férj rendesen.

  2. Elhanyagolja a férj a feleségét és a gyerekeket.

  3. Nem érkezik időben meg munka után

  4. Iszol, játékgépezik, nem adja oda a fizetését haza

Nos, ha ilyen egyszerű lenne a megcsalás megelőzése… De akkor mit érdemes tenni?

Megcsalja a felesége? Akkor töltse le az oldal alján az ingyenes minikönyvünket!

Megcsalja a felesége? Akkor töltse le az oldal alján található ingyenes minikönyvünket!

A megcsalás megelőzése

Az együttélés időszaka alatt két romboló tényező is felmerülhet. Ez a két tényező az, amely miatt azt mondják sokan, hogy „egy kapcsolat 2-3 évig tart, utána kihűl”.

1) Egyre kevesebb befektetett munka

Egy párkapcsolat első éveiben nagyon sok energiát fektetünk abba. „Hajt a szerelem”, virág, sok érdekes beszélgetés, rengeteg újdonság jellemzi ezt az időszakot.

Aztán egy idő után ezekből nagyon sokan visszavesznek. Nem építik már úgy a kapcsolatukat. Egyre kevesebb újdonságot visznek a kapcsolatukba. Így nyilván sokkal érdekesebb egy új ember. Az a férj, aki nem figyel erre eléggé, biztosan azt fogja moondani, hogy „megcsal a feleségem”.

2) Hibák, mulasztások a párunk ellen

Amikor olyat teszünk, ami a párunknak rossz, akkor sokszor bocsánatot kérünk. Azonban ha jól megfigyeljük magunkat, akkor észrevesszük, hogy egy kicsit eltávolodunk ilyenkor a másiktól.

Ha például ígéretünk ellenére nem teszünk meg valamit, bántóan szólunk a másikhoz, akkor – ha nem teszünk ellene semmit – nő távolság közöttünk.

Ha Önt valóban megcsalta a felesége, akkor töltse le magának ezt az ingyenes minikönyvet!

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->