Merj szeretni!

Mielőtt a házassági konfliktusok kezeléséről szóló könyvet letöltené az oldal alján…

Rengetegen keresnek meg azzal a kérdéssel: “Ádám, hogyan javíthatnék a kapcsolatunkon? Eltávolodtunk, a házasságunk nem az igazi, a szerelem elmúlt, és nagyon sok a konfliktusunk…”

Ilyenkor nagyon gyakran a Tűzbiztos házasság (Szerelempróba, Tűzálló címen is ismert) filmet ajánlom megnézésre, és a hozzá tartozó 40 napos módszert tartalmazó Merj szeretni! című könyvet.

A Merj szeretni című könyv

Merj szeretni!

A Merj szeretni! (The Love Dare) a boldog párkapcsolat helyreállításának és kiteljesedésének világszerte bevált receptkönyve.

Valósághűen megmutatja az egész életen át kitartó házasság alapjait, és azt, hogy mi a teendő olyankor, ha az ember úgy érzi, hogy már nincs mit tenni, a boldogtalanság átveszi az uralmat a mindennapok során.

A könyv szerzői a Kendrick testvérek, és a művükkel az Egyesült Államokban óriási sikert arattak: 80 hétig szerepelt két eltérő alkalommal is elsőként a New York Times bestseller listáján. A Merj szeretni! Magyarországon is óriási sikernek örvend.

4 ok, amiért jól jöhet Önnek is a Merj szeretni könyv

1) Új ötleteket ad a változáshoz: ha ugyanis megváltoztatjuk a párunk viselkedésére adott reakciókat, úgy az eredmény változik. Így nem csak mi, hanem a párunk is változni fog – pozitív irányba. A könyv hátlapja is ezzel a mondattal kezdődik:

“Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja…?!”

2) Ha minden egyes nap megfogadunk egy tanácsot, úgy erős kontroll alatt tartjuk a házasságunk megjavítását.. Mint a minden napra egy mese című népmesés gyűjtemény, ez a könyv minden nap kézen fogva vezet bennünket a javulás irányába.

3) A Merj szeretni! tele van érdekesebbnél érdekesebb példákkal és gyakorlatokkal. Szemléletesen mutatja meg, hogy egy-egy tanács hogyan fog segíteni a házasságon.

4) Rengeteg sikertörténettel találkozhatunk, amelyek a megromlott házasságok gyógyulásáról számolnak be a kiadványban foglaltak alkalmazása után.

Pillanatkép a Tűzbiztos házasság című filmből: a főszereplő a könyv alkalmazásával hozta helyre a házasságát

Pillanatkép a Tűzbiztos házasság című filmből: a főszereplő a könyv alkalmazásával hozta helyre a házasságát

A könyvben található feladatok

A könyv rengeteg gyakorlati feladatot ad az olvasónak. Álljon itt néhány egyszerűbb:

  • Hívd fel házastársadat valamikor munkaidőben! Semmi más dolgod nincs, mint megkérdezni tőle, hogy hogy van, hogy tehetsz-e érte valamit.
  • Kérd meg házastársadat, hogy mondjon három dolgot, amit nem szeret benned! Figyelj rá, hogy ne légy goromba, támadó, de ne is kezdj el védekezni, magyarázkodni! Ez pusztán arról szól, hogy milyennek lát ő téged.
  • Köszöntsd ma házastársadat különleges módon. Bármit kitalálhatsz, a lényeg, hogy örömmel és lelkesedéssel tedd! Aztán határozd el, hogy mostantól minden köszöntésedben azt fogod sugározni, hogy szereted őt.
Hívd fel házastársadat valamikor munkaidőben! Semmi más dolgod nincs, mint megkérdezni tőle, hogy hogy van, hogy tehetsz-e érte valamit.
Kérd meg házastársadat, hogy mondjon három dolgot, amit nem szeret benned! Figyelj rá, hogy ne légy goromba, támadó, de ne is kezdj el védekezni, magyarázkodni! Ez pusztán arról szól, hogy milyennek lát ő téged.
Köszöntsd ma házastársadat különleges módon. Bármit kitalálhatsz, a lényeg, hogy örömmel és lelkesedéssel tedd! Aztán határozd el, hogy mostantól minden köszöntésedben azt fogod sugározni, hogy szereted őt.

Vélemények a könyvről

És hogy mennyire jó ez a könyv? Néhány kliensem leveléből idézek most:

Kötelezővé tenném minden házasulandó párnak! Ha az elejétől kezdve valaki odafigyel ezekre az elvekre, valóban tűzálló lesz a kapcsolata!

Sokat tanultam ebből a filmből és a könyvből. Örülök, hogy a Szerelempróba magyarul is is megjelnt és kapható hozzá a könyv is. Nagy segítség ez most nekem…

Nagyon szuper film! A hétvégén megnézem a párommal is, és rohanok a könyvesboltba is!

Sírva néztük végig! Köszönöm annak, aki ezt megalkotta!

Hol kapható?

A Merj szeretni! című könyvet Immanuel Alapítvány Kiadója jelentette meg, és minden nagyobb könyvesboltban kapható. A film és a könyv megjelent a torrent oldalakon is, azonban – a szerzők jogainak tiszteletben tartásán felül – azért is érdemes beruházni a könyvre, mivel élethosszig tartó társunk lehet a házasságunkban!

Letöltés!

Ha szeretne javítani a párkapcsolatán, akkor ezt az ingyenes minikönyvet töltse le magának most!

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->