Számmisztika kalkulátor

Számmisztika kalkulátor

A numerológia, másnéven számmisztika, olyan okkult irányzat, mely a számok segítségével minőségi jellemzőket társít egy adott emberhez. Az irányzat nem új keletű, már az ókorban is foglalkoztak a számok ilyen irányú megközelítésével.

Kalkulátor: ki vagyok én?

A számmisztikusok azt mondják, hogy a számmisztika az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az az Isteni küldetés, amit végre kell hajtanunk.

A számmisztika  önmagunk megismeréséről szól. Megismerhetjük belőle, hogy mi a sorsunk, mi az életfeladatunk. De magára az önismeretre ad támpontot a számmisztika. És erre helyeződik ki a lényege.

Tudnunk kell, hogy milyen energiák hatnak a személyes évünkre az adott évben. A számmisztikusok szerint az életfeladatra ad megoldást, mivel a nevünk alapján megismerhetjük a külső és belő tulajdonságunkat, és arra is jó, hogy megismerhetjük, hogy mi hat ránk.

Ha ki akarja számolni az Önre jellemző vonásokat, soha ne feledkezzen meg a saját énképéről, a saját meggyőződéséről!

A személyes év egyszerű kalkulátora

A számmisztika szerint az ember élete folyamán kilenc cikluson keresztül fejlődik, ismétlődve. A kilenc jelképezi a világmindenséget.

Az élet minden egyes éve egy fejlődési szakasz része. Ha valaki tudni szeretné, hogy hol jár éppen saját útján, kiszámíthatja a fejlődési személyes évét. Hogyan?

Írjuk egymás mellé a jelenlegi évet és a születési hónapunkat ill. napunkat.

Példa:  Kati október 7-én látta meg a napvilágot, és a 2011. év jellegére kíváncsi, ezért a következő számítást kell elvégeznie:

2011+10+07=12=1+2=3

Kati a 3-as fejlődési ciklusban tart, neki erre kel figyelnie.

A párkapcsolati konfliktusok kalkulátora!

Ha szeretné a párkapcsolatában előforduló konfliktusokat megfelelően kezelni, tenni a párkapcsolata sikeréért, akkor tanulja meg a konfliktuskezelés alapjait ajándékainkból:

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->