Szerelempróba

Létezik egy film, amit könnyes szemmel néztem végig a feleségemmel. A címe Szerelempróba (Tűzbiztos házasság), és már több alkalommal lehetett a televízióban is látni. Azt gondolom, hogy mindenkinek érdemes megnéznie, akár gondok vannak a kapcsolatban, akár nem.

A film egyébként felirattal és felirat nélkül szinkronizálva is megtalálható. Aki pedig szeretne belekukkantani, a port.hu oldalon néhány fényképet is láthatunk a filmről.

Szerelempróba: a film

Szerelempróba film letöltésA mozgalmas, érzelmes film ugyanis valósághűen megmutatja holtomiglan-holtodiglan tartó házasság alapjait.

A történet a következő: Caleb (férj) és Catherine (feleség) két éve házasok. A boldogság azonban lassan a végét kezdi járni. A karrier, az anyagiak egyre több feszültséget okoznak a kapcsolatban. Már éppen a válás első lépéseit tervezi a férj meglépni, amikor apja egy könyvet nyom a kezébe, és azt mondja: „megmentheted a házasságod!” A könyv a „Merj szeretni!”-program, amely egy negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb elkezdi a programot, a felesége azonban már nem akar esélyt adni neki. Vagy mégis?

A film egyébként megtalálható a YouTube-on is, és elterjedőben van torrent oldalakon is. Én azonban azt gondolom, hogy a dvd-nek miden pár könyvespolcán ott kellene lennie. A Szerelempróba ugyanis megmutatja, hogy mi az a hozzáállás, amit tanúsítanunk kell a párunk felé, ha konfliktusok vannak közöttünk.

Szerelempróba: a könyv

Szerelempróba könyv

A filmben a főszereplő férj által használt házasságmentő könyv magyarul is kapható és elérhető. A címe Merj szeretni!, és tartalmazza azt a 40 napos programot, amely a filmben a házasság megmentésében segített.

Vélemények

Több olvasóm, ügyfelem is látta a filmet, íme két vélemény (szó szerinti idézet):

“Kedves Ádám!Csodálatos és tanulságos a film (Fireproof) amit szerintem is mindenkinek látni kellene.Igen, ha vannak emberi érzések valakiben és nem szégyenli, nem megy könnyek nélkül. A könyv pedig igazi és aprólékos segítséget nyújthat. Mind a kapcsolat átalakításában, mind a fejlődésben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.KöszönömÜdv
L

Üvözlöm Dr.Mészáros Ádám!
Nagyon köszönöm a segítségét. Megnéztem a Tűzbiztos házasság című filmet. Nagyon megfogó és tanulságos kis film, ha lehet szívesen ajánlanám ismerőseimnek is. Nagyon sok epizód részletnél magamat láttam a feleség szerepében, és természetesen abban is ahogyan a férj próbálta pontról-pontra helyre hozni a házasságát, harcolt a felességéért, nem adta fel a harcot és ebben az édesapjának volt a legfontossabb szerepe. Támogatta és erősítette fia hitét, lelkét. Talán nem lenne a világon olyan sok boldogtalan ember, házaspár, házasság,ha csak egy kicsit is hasonlóan próbálnánk helyrehozni a hibákat amit elkövettünk,több figyelmet fordítani a kapcsolatra, egymásra, a bocsánatkérés, a megbocsájtásnak a másik fél irányába. Még biztosan többször megfogom nézni a filmet, Köszönöm.

Letöltés

Ha szeretne a párjával boldogabb, békésebb életet élni, akkor töltse le ingyenes könyvemet most:

A film egyébként felirattal és felirat nélkül szinkronizálva is megtalálható. A port.hu oldalon néhány fényképet is láthatunk a filmről

.

Két azonnali ingyenes ajándék Önnek!

.
.
.
.
Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben
.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:Praktikusnak találom a minikönyvét. Ami tetszik benne, hogy nincs amerikai bestseller stílusa, hanem egyszerű és lényegretörő. Amiket leír, RENDKÍVÜL tetszenek! Kiemelném a megoldásra való összpontosítást egy vita folyamán.
SZ. E.
Nagyon tetszett az ingyenesen letölthető párkapcsolati konfliktus megoldó anyag. Sok hasonlóságot és hibát felfedeztem az olvasmányban, ami megtalálható a párkapcsolatomban is, de ezáltal talán jobban tudni fogom, hogy mit kell tennem. Nagyon köszönöm és szívesen látok hasonló tanácsokat.
K. Zs.

117 napos tanfolyam

Ajándék 117 napos tanfolyam a párkapcsolati konfliktusok kezeléséről

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
Kedves Uram!
Csak gratulálni tudok Önnek, hogy olyan fantasztikusan összefoglalta a párkapcsolatokban szükségszerűen keletkező problémákat és javaslatokat is tett azok megoldására. Most már látom, hogy milyen hibákat követtünk el, miután megszűntek a közös célok (felnőttek a gyerekek). Nem részletezem, de meg vagyok győződve, hogy ha 20 évvel ezelőtt kezünkbe került volna hasonló könyv, akkor lehet, hogy még most is együtt vagyunk a férjemmel. Köszönöm!
S.Iné
Tisztelt Uram!
A minikönyve nagyon jól sikerült szerzemény. Kristálytisztán megvilágítja azokat a dolgokat, amik egy kapcsolat bukatatói, csak az ember sona nem gondolna bele, hogy a problémák ilyen apróságokon múlnak! Gratulálok!
Üdvözlettel:
B. A.
Tetszett az Ön írása. Nagyon jól összeszedte a dolgokat. Ha e szerint élnének a párok, akkor sokkal kevesebb válás, szakítás lenne. Tanítani kéne az Ön anyagát az iskolában, vagy TV műsorokban kellene jobbítani az embereket.
R. P.

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

Azonnal olvasható minikönyv arról, hogy mit tegyünk, ha összetűzésbe kerülünk a párunkkal.

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


Most hogy elolvastam a könyvet sok mindent át kell gondolnom a viselkedésemmel kapcsolatban és úgy gondolom hogy férjemmel is el fogom olvastatni hogy együtt tudjuk ezeket a problémákat megoldani. Köszönöm. Hálás vagyok Önnek.
Nyné M.
Letöltöttem az anyagát a párkapcsolat konfliktuskezeléséről. Elkezdtem olvasni, aztán majdnem be is zártam. Gondoltam magamban ezekkel magam is tisztában vagyok. Szerencsére tovább olvastam. Ez egy annyira jól megszerkesztett anyag, amit minden kapcsolatban élő embernek el kellene olvasni! Függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítéli meg a kapcsolatát. Ha jónak , akkor azért mert még jobbá teheti, ha rossznak ….. hát akkor meg pont itt az ideje. Köszönöm a segítségét!
F.I.

Ne maradjon le
az ajándékokról:

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?
minikönyv
Párkapcsolati Konfliktusok Tanfolyam
e-mailben

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:

© 2008-2014 – Dr. Mészáros Ádám


Honlapkészítés: pixelhuszár

.
-->